ماده 21

پست های مرتبط

کلیة محصولات نهایی خوراکی موضوع این قانون، مشمول مقررات استاندارد اجباری خواهد بود. تشخیص صلاحیت آزمایشگاه‌های کنترل کیفی مرتبط با محصولات مذکور بر عهدة مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می‌باشد.
قانون فوق مشتمل بر بیست و یک ماده و چهارده تبصره در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ هفتم مرداد ماه یکهزار و سیصد و هشتاد و هشت مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 21/5/1388 به تأیید شورای نگهبان رسید.

پست های گذشته

مطلب قبلیماده 1
مطلب بعدیماده 2

نظر ها

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

اخبار محبوب

۱۰ درصد تولید گوشت کشور خوراک انگل‌ها می‌شود

معاون فنی اسبق سازمان دامپروری کشور گفت:  در صورت مبارزه جدی با انگل ها در گوسفند و بز می توان میانگین وزن لاشه را...

خبرنامه نهال – شماره ۱۶

بولتن خبری رصد محیطی، اخبار، دانش، فناوری و اقتصاد برای دانلود خبرنامه اینجا کلیک کنید.

دکتر قالیباف: حق نداریم استان‌های محروم را فراموش کنیم

دکتر محمدباقر قالیباف در جلسه نهایی پیگیری  و نظارت میدانی خود از استان سیستان و بلوچستان که صبح امروز (چهارشنبه 23 مهرماه) با حضور...